Detalji otplate kredita

Plan otplate kredita

Poslovne banke

 

Projektno finansiranjeMFGProjektno finansiranje, odnosi se pre svega na finansiranje projekata izgradnje stambeno-poslovnih objekata, koji su predmet prodaje ili iznajmljivanja na tržištu.

Krediti se odobravaju pravnim i fizičkim licima, koji u skladu sa Zakonom o planiranju i izgradnji učestvuju u realizaciji stambeno - poslovnih objekata, kao investitori odnosno odgovorni izvodjači radova i poseduju značajne reference u izgradnji investicionih objekata.

Preduslov za dobijanje ovog kredita je da podnosilac zahteva obezbedi u skladu sa Zakonom, dokaz o pravu svojine i kompletnu tehničku dokumentaciju za izvođenje radova izgradnje objekata.

Korisnik kredita je u obavezi da osnuje novo preduzeće i učestvuje u celokupnoj investiciji sa minimalnim iznosom od 25% do 30%.

Kredit se isplaćuje korisniku sukcesivno i namenski koristi, prema utvrđenoj dinamici povlačenja sredstava, a nakon podnošenja izveštaja, odnosno situacije overene i odobrene od strane konsultanta i banke. Klijent počinje sa otplatom kredita ne ranije od završetka gradnje objekta koji je predmet finansiranja i prilagođen je planiranoj projekciji prodaje nekretnina.

Kao obezbeđenje navedenog kredita Banka uzima zalogu nad kapitalom novoosnovane firme.

MicroFinance Group je spreman da svojim resursima i znanjem, stane iza Vas i pomogne u realizaciji kreditnog zahteva, a svoju proviziju naplati nakon realizacije kreditnog zahteva.

 

 

Kreditni kalkulator
Iznos kredita:
Valuta
Period otplate:
Meseci
Kamatna stopa:
%
Izracunaj
Kursna lista
Za dan 09.12.2018
Zastavica EU EU 1 EUR 118.2214
Zastavica Amerika Amerika 1 USD 104.004
Zastavica Švajcarska Švajcarska 1 CHF 104.7412
Valutni kalkulator
Unesite željeni iznos:
u
Izracunaj

Poslovni partneri

  • Win Win Computers
  • NARR
  • Singidunum
  • Advokatska kancelarija - Business Law Serbia
 

Kontaktirajte nas

Radno vreme: Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00
Telefon: +381 (0)11 6300-326, +381 (0)11 6300-327
E-mail: office@mfg.rs

 

Izaberite jezik