Detalji otplate kredita

Plan otplate kredita

Principi poslovanja MicroFinance Group

 

 

 1. Klijenti i njihovi interesi za nas su uvek na prvom mestu. Naše dosadašnje iskustvo nedvosmisleno je potvrdilo da ukoliko na adekvatan način izlazimo u susret potrebama svojih klijenta, poslovni uspeh naše kompanije je više nego zagarantovan.
 2. Poslovanje kompanije MicroFinance Group i svih članica unutar grupe apsolutno je usklađeno sa važećim zakonima u Srbiji, ali i visokim etičkim standardima kojih se pridržavamo kako na poslu, tako i van njega.
 3. Apsolutna profesionalnost u poslu je vrednost koja se u MicroFinance grupi najviše ceni. Iako se naša kompanija neprestano razvija i ulazi u mnoge nove oblasti poslovanja, prioritet menadžmenta je da uvek budemo najbolji u onome što radimo.
 4. Istrajnost, iskrenost i poštenje predstavljaju, takođe, jednu od najbitnijih osnova u našem biznisu. Negovanje tih vrednosti je, uvereni smo, najsigurniji put ka uspostavljanju i negovanju dugoročne saradnje sa klijentima i partnerima.
 5. Dešavanja na finansijskim tržištima odlikuje stalna dinamika i promenjivost. Naš cilj je ne samo da pratimo i blagovremeno reagujemo na takva kretanja, već i da ih predviđamo i što je naročito važno - kreiramo. Svesni smo da nam samo tako proaktivan stav pruža mogućnost da nastavimo sa daljim razvojem svojih konkurentskih prednosti, uspostavljanjem što kvalitetnijih odnosa, komunikacije i saradnje sa klijentima.
 6. Naš odnos prema konkurentima temelji se na profesionalnom uvažavanju i poštovanju. Tržište finansijskog savetovanja u Srbiji i zemljama u okruženju predstavlja relativno novu finansijsku aktivnost, čijeg razvoja nema bez konkurentnosti i takmičarskog duha.
 7. Timski rad je najjednostavniji opis načina na koji MicroFinance grupa funkcioniše. Ujedno, timski rad je i jedan od ključnih razloga svih naših poslovnih uspeha. Međutim, to ne znači da ne ohrabrujemo preuzimanje individualne odgovornost i razvoj pojedinaca, ali naše iskustvo je pokazalo da rad u timu uvek donosi mnogo bolje rezultate.
 8. Kreativnost, originalnost i inovativnost su osobine koje se u MicroFinace grupi zahtevaju od svih. Razlog tome je više no očigledan. Naše strateško opredeljenje je da za svoje klijente pronađemo i da im uvek ponudimo najbolje rešenje eventualnog problema, kao i da otkrijemo način na koji bi mogli što potpunije da ispunimo sve njihove zahteve.

 

MFG Principi poslovanja

Kreditni kalkulator
Iznos kredita:
Valuta
Period otplate:
Meseci
Kamatna stopa:
%
Izracunaj
Kursna lista
Za dan 09.12.2018
Zastavica EU EU 1 EUR 118.2214
Zastavica Amerika Amerika 1 USD 104.004
Zastavica Švajcarska Švajcarska 1 CHF 104.7412
Valutni kalkulator
Unesite željeni iznos:
u
Izracunaj

Poslovni partneri

 • Win Win Computers
 • NARR
 • Singidunum
 • Advokatska kancelarija - Business Law Serbia
 

Kontaktirajte nas

Radno vreme: Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00
Telefon: +381 (0)11 6300-326, +381 (0)11 6300-327
E-mail: office@mfg.rs

 

Izaberite jezik