Detalji otplate kredita

Plan otplate kredita

Misija i ciljevi

MFGMisija kompanije MicroFinance Group je da svojim radom pruži trajan doprinos razvoju finansijskog, investicionog i privrednog ambijenta u Srbiji.

Naša namera je da klijentima u Srbiji omogućimo lakše i sigurnije poslovanje, što bolju procenu poslovnih rizika, pouzdanije sagledavanje investicionih mogućnosti, kao i jednostavnije realizovanje njihovih poslovnih zamisli.

Direktan rezultat toga, uvereni smo, biće bolja konkurentnost nacionalne privrede, otvaranje novih radnih mesta i poboljšanje životnog standarda ljudi. Takođe, svojim poslovanjem usmereni smo ka unapređenju našeg nivoa socijalne odgovornosti, kao i brige o zajednici u kojoj poslujemo.

U godinama koje su pred nama sebe vidimo kao lidera na finansijskom tržištu jugoistočne Evrope i kompaniju koja neprestano radi na poboljšanju svojih usluga, zarad većeg i potpunijeg zadovoljstva klijenata. Deo naše vizije je i širenje aktivnosti kojima se MicroFinance Group trenutno bavi, pokretanje novih projekata i osvajanje novih tržišta.

MFG Misija

Kreditni kalkulator
Iznos kredita:
Valuta
Period otplate:
Meseci
Kamatna stopa:
%
Izracunaj
Kursna lista
Za dan 09.12.2018
Zastavica EU EU 1 EUR 118.2214
Zastavica Amerika Amerika 1 USD 104.004
Zastavica Švajcarska Švajcarska 1 CHF 104.7412
Valutni kalkulator
Unesite željeni iznos:
u
Izracunaj

Poslovni partneri

  • Win Win Computers
  • NARR
  • Singidunum
  • Advokatska kancelarija - Business Law Serbia
 

Kontaktirajte nas

Radno vreme: Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00
Telefon: +381 (0)11 6300-326, +381 (0)11 6300-327
E-mail: office@mfg.rs

 

Izaberite jezik