Detalji otplate kredita

Plan otplate kredita

Zašto baš mi?

 

FISKALNE KASEUvođenje fiskalne kase ne mora da bude, i nije neugodno iskustvo. To jeste Vaša obaveza, ali i potreba da podatke arhivirate, generišete i imate potpunu kontrolu nad finansijama. Mi smo tu da Vam maksimalno olakšamo i pomognemo u onim trenucima kada Vam je pomoć najpotrebnija.

MicroFinance Group će Vam, pre svega, predložiti vrstu, tip i model uređaja u zavisnosti od vrste proizvoda ili usluga kojima se bavite, a zatim sledi i fiskalizacija pod nadzorom Poreske uprave.

Kako je fiskalna kasa tu da Vam pomogne u generisanju i arhiviranju podataka, i to prema potrebama Vaše delatnosti, neophodno je da sebi obezbedite uređaj koji će zadovoljiti sve zahteve Vašeg poslovanja.

Saradnjom sa MicroFinance Group omogućili ste sebi da na jednostavan i brz način dođete do potrebnih uređaja za rad Vaše maloprodaje.

MicroFinance Group je potpisao ugovor sa HCP o poslovno tehničkoj saradnji. Ukoliko su Vam potrebni fiskalna kasa, fiskalni printer, GPRS ili neka druga oprema neophodna za Vaše kvalitetnije poslovanje, možete kupiti uređaj po Vašem izboru i najpovoljnijoj ceni na tržištu.

Kao što ste pročitali, Micro Finance Group je tu da Vam maksimalno olakša i pomogne u trenucima kada Vam je pomoć najpotrebnija. Preko naših poslovnih partnera možete kupiti većinu tehničke opreme koja Vam je potrebna za rad. Uz logistiku koju Vam obezbeđujemo, u mogućnosti smo da Vam pružimo kvaliteno knjigovodstvo u Beogradu, finansijsko savetovanje i ukoliko Vam je potreban kredit, možemo posredovati pri dobijanju kredita.

Krediti za kupovinu proizvoda HCP

Ukoliko niste u mogućnosti da kupite proizvode HCP koji su Vam potrebni za rad u Vašoj maloprodaji, MicroFinance Group Vam može pomoći pri realizaciji kreditnog zahteva za kupovinu fiskalnih uređaja i prateće opreme. Navedenu pomoć MicroFinance Group svim svojim klijentima pruža bez novčane nadoknade za usluge posredovanja. Kupovinom proizvoda HCP ostvaruju se određene pogodnosti prilikom plaćanja usluga MFG. Navedene pogodnosti su omogućene samo klijentima MFG.
Klijentima koji nisu u mogućnosti, zbog prostornih ograničenja, da svoje poslovanje povežu sa MicroFinance Group, omogućili smo takođe posredničke usluge za kupovinu HCP proizvoda, za kupovinu fiskalnih uređaja i prateće opreme uz dogovorenu proviziju koja se plaća po realizaciji kredita. 

Počni! Započeto je pola posla.

fiskalne kase

Kreditni kalkulator
Iznos kredita:
Valuta
Period otplate:
Meseci
Kamatna stopa:
%
Izracunaj
Kursna lista
Za dan 09.12.2018
Zastavica EU EU 1 EUR 118.2214
Zastavica Amerika Amerika 1 USD 104.004
Zastavica Švajcarska Švajcarska 1 CHF 104.7412
Valutni kalkulator
Unesite željeni iznos:
u
Izracunaj

Poslovni partneri

  • Win Win Computers
  • NARR
  • Singidunum
  • Advokatska kancelarija - Business Law Serbia
 

Kontaktirajte nas

Radno vreme: Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00
Telefon: +381 (0)11 6300-326, +381 (0)11 6300-327
E-mail: office@mfg.rs

 

Izaberite jezik