Detalji otplate kredita

Plan otplate kredita

FINANSIJSKO SAVETOVANJE

 

Sektor kompanije MicroFinance Savetovanje svojim klijentima pruža finansijsko savetovanje iz sledećih oblasti:   

 1. Finansijsko savetovanje iz oblasti bankarstva 
 2. Finansijsko savetovanje iz oblasti poreza
 3. Finansijsko savetovanje poslovanja firme
Savetovanje iz oblasti bankarstva – naša saradnja sa većinom banaka i drugih finansiskih institucija (Fond za razvoj, Inovacioni fond, SIEPA, EIB idr.) pruža velike mogućnosti u izboru najpovoljnijeg finansijera i pružaoca bankarskih usluga u zavisnosti od potreba i projekta našeg klijenta. 
MFG kroz finansijsko savetovanje iz oblasti bankarstva svojim klijntima pomaže u izboru svih ostalih bankarskih usluga, kao što su: usluge platnog prometa, dozvoljen minus, bankarske garancije, E-banking, POS terminali, faktoring, kratkoročni krediti, dugoročni krediti, investicioni krediti, projektno finansiranje i druge.
MicroFinance Group nastoji da Vas svojim znanjem i iskustvom savetuje pri izboru najpovoljnije bankarske usluge i pri tome doprinese određenim uštedama za Vašu kompaniju.
 
Savetovanje iz oblasti poreza – sa nama se možete posavetovati za sve oblasti poreskih propisa, a naročito za sledeće:
 • Porez na dodatu vrednost (PDV) - mesto prometa dobara, visine poreskih stopa, avansne uplate i dr.
 • Porez na dobit preduzeća - smernice i analiza troškova poslovanja kako bi Vaše preduzeće poslovalo što je moguće rentabilnije.
 • Porez na dohodak građana - zarade radnika, olakšice i subvencije pri zapošljavanju novih radnika, isplate fizičkim licima koja nisu u radnom odnosu u Vašoj firmi,
 • Doprinosi za socijalno osiguranje - olakšice pri zapošljavanju novih radnika, otvaranje preduzetničke radnje iz radnog odnosa.
Finansijsko savetovanje poslovanja firme – donošenje složenih finansijskih i investicionih odluka jedne su od ključnih aktivnosti u poslovanju svake kompanije, jer moraju biti donošene u pravo vreme i na pravi način. Osnovno načelo finansijskog savetovanja MicroFinance Group je povećanje vrednosti za svakog klijenta, uz istovremeno smanjenje svih realnih finansijskih troškova i rizika u poslovanju. 
Kroz finansijski menadžment i finansijsku analizu bilansnih pozicija (kvartalno ili šestomesečno), bilans stanja i bilans uspeha Vaše kompanije, sa predlozima i savetima za buduće poslovanje i za nove poslovne aktivnosti MFG će tokom cele poslovne godine pratiti i podržavati Vaš biznis kako bi doprineli rastu profita, boljoj pozicioniranosti na tržištu i lakšoj realizaciji krupnih investicionih projekata.
 
Kao finansijski savetnik u domenu korporativnih finansija MicroFinance Savetovanje je aktivan u svim sektorima privrede na tržištu Srbije, i u svakom od ovih segmenata naša kompanija usmerena je ka pružanju što potpunije i kvalitetnije usluge, prilagođavajući svoj pristup specifičnostima konkretne situacije i individualnim potrebama klijenta.
Kreditni kalkulator
Iznos kredita:
Valuta
Period otplate:
Meseci
Kamatna stopa:
%
Izracunaj
Kursna lista
Za dan 09.12.2018
Zastavica EU EU 1 EUR 118.2214
Zastavica Amerika Amerika 1 USD 104.004
Zastavica Švajcarska Švajcarska 1 CHF 104.7412
Valutni kalkulator
Unesite željeni iznos:
u
Izracunaj

Poslovni partneri

 • Win Win Computers
 • NARR
 • Singidunum
 • Advokatska kancelarija - Business Law Serbia
 

Kontaktirajte nas

Radno vreme: Ponedeljak - Petak 08:00 - 16:00
Telefon: +381 (0)11 6300-326, +381 (0)11 6300-327
E-mail: office@mfg.rs

 

Izaberite jezik